English  Deutsch

Den mest fleksible app til museer og lignende steder

Useeum-appen er markedets mest fleksible app-platform for museer og andre formidlingsaktører. Den er tilpasset vidt forskellige målgrupper og brugssituationer - fra billetsalg til lydguides, gamification og meget mere.

Dit museum eller din organisation får sin egen profil i appen med eget design. Profilen bliver fremhævet på appens forside for brugere, der befinder sig i nærheden af jeres lokalitet. I får også en QR-kode, som leder jeres gæster direkte ind på jeres profil i appen.

Engager dine gæster med lydguides

Vi elsker formidling med lyd, og den mest anvendte funktion i Useeum-appen er vores audioguide, som kan udvikles til både indendørs og udendørs brug.

Med en lydguide slipper du dine gæsters øvrige sanser fri til at opleve omgivelserne. Og med det rigtige manuskript og lyddesign, kan en audioguide skabe billeder, der giver gæsterne en immersiv oplevelse af at rejse både i tid og rum.

Digitale guides ude og inde

Mange besøgende foretrækker at få en kurateret, afrundet oplevelse af det sted, de besøger. Vores indendørs og udendørs guidemoduler gør det nemt at tilbyde netop det.

Du kan knytte alle typer af indhold - video, lyd, tekst, billeder eller en kombination - til udvalgte værker, genstande og interessepunkter. Er guiden indendørs, kan du hjælpe brugerne med at finde rundt via en floor plan. Er den udendørs, hjælper vores GPS-understøttede kort med navigationen. Enkelt og brugervenligt.

Interaktive installationer med lyd

Useeum-appen kan også integreres dybere i jeres udstilling. Det kan fx gøre brugerne i stand til at aktivere skærme eller projektorer med deres telefon og afvikle de tilhørende lydfortællinger i telefonens højtaler. På den måde undgår man både at have skærmene kørende i konstante loops og at afspille lyd ud i lokalet.

Lyden synkroniseres med videoerne, og hvis flere gæster støder til, kan de scanne sig ind i samme oplevelse, hvorved lyden også synkroniseres til deres telefon.

Gamification og skattejagter

Useeum-appen rummer flere forskellige muligheder for at engagere dine gæster i skattejagter og andre former for gamification både indendørs og udendørs.

Du kan enten selv udvikle tilbuddet med tekst, billeder, lyd og video kombineret med quiz-spørgsmål og opgaver. Eller vi kan via vores dygtige samarbejdspartnere udvikle mere avancerede spil med animerede karakterer, fængende storylines og sjove opgaver, som gør det sjovt for både børn og voksne at udforske dit museum eller område.

Oplevelser med Augmented Reality

Useeum-appen rummer integrationer, som gør det muligt at udgive AR-oplevelser i appen. Dermed kan du give dine gæster mulighed for at opleve ekstra grafiske lag på virkeligheden via deres mobiltelefon.

Vi samarbejder med nogle af branchens absolut dygtigste udviklere af 3D-grafik og Augmented Reality-oplevelser. Så du kan bruge Useeum, uanset om du har dine egne indholdsleverandører eller ønsker hjælp til hele produktionen.

Explorer-modul med NFC, beacons eller billedgenkendelse

Nogle museumsgæster foretrækker at udforske museet på egen hånd og dykke ned i de ting, de finder interessante. Til den målgruppe har vi udviklet vores explorer-modul. Modulet gør det muligt at knytte indhold til samtlige værker eller genstande i udstillingen.

Ved hjælp af enten en søgefunktion, NFC-teknologi, beacons eller billedgenkendelse bliver gæsterne i stand til hurtigt og nemt at tilgå formidling om netop det værk eller den genstand i udstillingen, de er interesseret i at vide mere om.

Guides med ekstra informationslag

Når man formidler, kan der ofte være brug for at tilbyde supplerende informationer til et værk eller interessepunkt, som er relevante for nogle gæster, men ikke for alle. Vores guide med ekstra informationslag er udviklet netop til det formål.

Funktionen kan tilknyttes både indendørs og udendørs guides. Når brugerne åbner et interessepunkt med ekstra informationslag, oplever de først det primære indhold og kan så efterfølgende dykke ned i supplerende temaer, hvis de ønsker det.

Zoom-guides med fokus på detaljer

Vores zoom-guide er særligt velegnet til at formidle kunstværker eller andre genstande, hvor der er brug for at stille skarpt på særlige detaljer. Funktionen gør det muligt at afvilke en lydfortælling om værket, mens der på skærmen løbende bliver zoomet ind og ud på det.

På den måde får brugeren hjælp til at navigere på værkerne i guiden og få information om de små detaljer, som ofte rummer vigtige historier.

Følg brugen af din løsning fra dag til dag

Med vores data-dashboard har du mulighed for at følge med i, hvordan og i hvilket omfang dine gæster bruger dine forskellige løsninger i Useeum-appen. Du kan bl.a. bruge dataene til at optimere markedsføringen af appen og blive klogere på, hvilke tilbud, der er de mest populære.

Data indsamles og deles selvfølgelig i overensstemmelse med GDPR-lovgivningen.

Understøtter alle sprog og kan bruges offline

Useeum-appen understøtter alle sprog, som du ønsker at gøre dit indhold tilgængeligt på. Vi hjælper også gerne med sprogversionering af indholdet – enten ved hjælp af AI eller oversætterbureau alt efter behov og budget.

Appen gør det også muligt for brugerne at downloade udvalgte oplevelser til offline-brug. Dermed kan de gennemføre en guide, et spil eller andre oplevelser i appen uden at være online, hvilket er særligt vigtigt på steder med begrænset Wi-Fi og mobildækning.

Kontakt os for at høre mere

Funktionerne beskrevet ovenfor er kun et udvalg af de mange muligheder, Useeum-appen rummer for at engagere dine gæster før, under og efter besøget.

Derfor er du altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker at høre mere. Og skriv dig gerne op til vores nyhedsbrev, hvis du løbende vil have information om nye funktioner.

Kontakt
Nyhedsbrev