English  Deutsch
 

Én app til alle museer

Slip dine fortællinger løs

Useeum hjælper museer og lignende steder med at skabe spændende fortællinger og spil via én fælles app.

Mobilguides

Fængende fortællinger lige ved hånden

Med Useeum kan du formidle information og fortællinger om værker, genstande og steder med lyd, billede, tekst eller video.

Mere om mobilguides
Skattejagt på museet

MuseumsMysteriet

MuseumsMysteriet er et sjovt og lærerigt spil, der motiverer børn og barnlige sjæle til at gå på opdagelse på museer, løse gåder om museets værker og blive klogere på vores kulturarv.

Spillets primære målgruppe er børn fra 6-12 år og deres forældre.

Mere om MuseumsMysteriet
Skattejagt i naturen

Kampen om Naturen

Kampen om Naturen er et sjovt og lærerigt spil, der motiverer børn og barnlige sjæle til at gå på opdagelse i naturen, finde planter og dyr og lære om betydningen af biodiversitet.

Spillets primære målgruppe er børn fra 6-12 år og deres forældre.

Mere om Kampen om Naturen
Samarbejdspartnere

Det er indholdet, der tæller

Nøglen til at lykkes med digital formidling er ikke teknologi, men godt indhold.

Derfor samarbejder vi med de dygtigste indholdsleverandører inden for bl.a. historiefortælling, illustration, formidling til børn og lyddesign.

Mød vores samarbejdspartnere
Cathrine BlaabjergEvent- og marketingkoordinator, Egeskov

Vi er utroligt glade for samarbejdet med Useeum. Deres app fungerer perfekt både i forhold til brugen hos vores gæster og i forhold til udviklingen. Vi følte allerede ved Useeums præsentation, at de var kompetente og passionerede mennesker - alt virkede til at være muligt i appen. Denne forventning blev også indfriet både i forhold til de eksisterende moduler, men også hvad angår muligheden for videreudvikling. Vi skal heller ikke tænke på de tunge ting bagved såsom opgraderinger, kodning m.m. Vi glæder os til at udvikle endnu mere anderledes formidling sammen med Useeum.

Annemette Birk LundFormidlingschef, ROMU

Vores samarbejde med Useeum har været utroligt ukompliceret, professionelt og inspirerende. Vi er så glade for både samarbejdet og resultatet, at vi allerede har hyret Useeum til at udvikle flere, nye tiltag, der på en legende måde inviterer børn ind i historien.

Karl, 11 år

Man skal spille det (MuseumsMysteriet), hvis man er interesseret i viden. Jeg vil anbefale spillet til mine venner, og jeg kunne godt tænke mig at prøve det på et andet museum.

Dreng, 10 år

Det (Kampen om Naturen) er bedre end Pokémon Go!

Birgitte BergmannFormidlingsansvarlig, Væksthusene og Botanisk Have

Vi har været utroligt glade både for samarbejdet med Useeum og for resultatet. De har været gode til at lytte til, hvad vi gerne ville og til at komme med gode ideer. Altid positive og hjælpsomme.

Julie, 11 år

Det (MuseumsMysteriet) er meget sjovt, men også lidt svært. Man skal bruge hovedet, og man bevæger sig meget.

Pernille Stendevad, mor til to drenge på 8 og 11 år

Apps og gåder er bare hittet for sådan et par drenge på 8 og 11 år. Turen rundt på museet bliver pludselig vedkommende, og børnene forholder sig til rummene og museumsgenstandene. Rigtig fin oplevelse for os alle!

Ulrik Dahl, far til en dreng på 7 år og en pige på 9 år

Vi har gennemført to af missionerne i MuseumsEkspeditionen denne sommer. Vores oplevelse var, at spørgsmålene pirrede både børnenes interesse og konkurrencementalitet. De ville vide mere om de forskellige ting og samtidig var de meget vedholdende med at finde de rigtige svar til alle spørgsmål, så de kunne få alle ledetråde.

Mor til 10-årige tvillinger

Det (Kampen om Naturen) er en god måde at opdage sin by og naturen omkring den på.