English  Deutsch
 

Én app til alle museer

Slip de gode fortællinger løs

Engager dine gæster med Useeum-appen

Useeum er en fælles digital platform for museer, oplevelsescentre og andre formidlingsaktører.

Useeum-appen indeholder en lang række funktioner, som gør dig i stand til at tiltrække, begejstre og fastholde dine besøgende med lydguides, podwalks, gamification, AR og meget andet.

Mere om Useeum-appen

Appen, dine gæster bruger og beholder

Dine besøgende er langt mere tilbøjelige til at downloade og beholde en app, når de kan bruge den mange andre steder.

Hele 65 % af vores brugere beholder Useeum-appen på deres telefon efter deres besøg, og dermed forbinder Useeum dig med hundredtusindvis af kulturinteresserede brugere før, under og efter besøget.

Mere om Useeum-appen

Sælg flere billetter med Coop og FDM

Som en valgfri del af vores platform har du mulighed for at sælge billetter via Useeum-appen og vores fælles online billetunivers.

Det giver dig samtidig mulighed for at blive en del af Coop og FDMs medlemsprogrammer, hvor du mod at give rabat på dine billetter får del i en omfattende markedsføring over for mere end 2,5 millioner danskere.

Mere om billetsalg

Bring historien til live med podwalks

Useeum Podwalks er dramatiserede lydfortællinger, der fører brugerne på en rejse i tid og rum via Useeum-appen. Med god historiefortælling og stemningsfulde lydeffekter oplever brugerne historien fra første parket, mens de bevæger sig rundt på stedet, hvor det hele skete.

Vi samarbejder med en række af de førende manuskriptforfattere, dramaturger og lyddesignere om at skabe podwalks i verdensklasse.

Oplev vores podwalks

Skab legende læring med gamification

Useeum-appen gør det muligt at skabe sjove og lærerige skattejagter og andre spiltyper, som finder sted på museer, slotte eller udendørs.

Bring dine egne karakterer til live eller blive en del af vores tværgående koncepter, MuseumsMysteriet og Kampen om Naturen, som binder dit spil sammen med andres og motiverer brugerne til at gennemføre dem alle.

Mere om MuseumsMysteriet

Det er indholdet, der tæller

Nøglen til at lykkes med digital formidling er ikke teknologi, men godt indhold.

Derfor samarbejder vi med de dygtigste indholdsleverandører inden for bl.a. historiefortælling, illustration, formidling til børn og lyddesign.

Mød vores samarbejdspartnere
Cathrine BlaabjergEvent- og marketingkoordinator, Egeskov

Vi er utroligt glade for samarbejdet med Useeum. Deres app fungerer perfekt både i forhold til brugen hos vores gæster og i forhold til udviklingen. Vi følte allerede ved Useeums præsentation, at de var kompetente og passionerede mennesker - alt virkede til at være muligt i appen. Denne forventning blev også indfriet både i forhold til de eksisterende moduler, men også hvad angår muligheden for videreudvikling. Vi skal heller ikke tænke på de tunge ting bagved såsom opgraderinger, kodning m.m. Vi glæder os til at udvikle endnu mere anderledes formidling sammen med Useeum.

Annemette Birk LundFormidlingschef, ROMU

Vores samarbejde med Useeum har været utroligt ukompliceret, professionelt og inspirerende. Vi er så glade for både samarbejdet og resultatet, at vi allerede har hyret Useeum til at udvikle flere, nye tiltag, der på en legende måde inviterer børn ind i historien.

Karl, 11 år

Man skal spille det (MuseumsMysteriet), hvis man er interesseret i viden. Jeg vil anbefale spillet til mine venner, og jeg kunne godt tænke mig at prøve det på et andet museum.

Dreng, 10 år

Det (Kampen om Naturen) er bedre end Pokémon Go!

Birgitte BergmannFormidlingsansvarlig, Væksthusene og Botanisk Have

Vi har været utroligt glade både for samarbejdet med Useeum og for resultatet. De har været gode til at lytte til, hvad vi gerne ville og til at komme med gode ideer. Altid positive og hjælpsomme.

Julie, 11 år

Det (MuseumsMysteriet) er meget sjovt, men også lidt svært. Man skal bruge hovedet, og man bevæger sig meget.

Pernille Stendevad, mor til to drenge på 8 og 11 år

Apps og gåder er bare hittet for sådan et par drenge på 8 og 11 år. Turen rundt på museet bliver pludselig vedkommende, og børnene forholder sig til rummene og museumsgenstandene. Rigtig fin oplevelse for os alle!

Ulrik Dahl, far til en dreng på 7 år og en pige på 9 år

Vi har gennemført to af missionerne i MuseumsEkspeditionen denne sommer. Vores oplevelse var, at spørgsmålene pirrede både børnenes interesse og konkurrencementalitet. De ville vide mere om de forskellige ting og samtidig var de meget vedholdende med at finde de rigtige svar til alle spørgsmål, så de kunne få alle ledetråde.

Mor til 10-årige tvillinger

Det (Kampen om Naturen) er en god måde at opdage sin by og naturen omkring den på.