English  Deutsch

Sælg flere billetter i ét stort fællesskab

Useeums billetunivers er en fælles online billetplatform for museer og lignende steder, som findes her.

Vores ambition er at skabe én fælles indgang til alle museer. Det skaber basis for, at vi kan markedsføre hele sektoren samlet og skabe stærke forbindelser mellem museerne og en stor målgruppe af kultur- og museumsinteresserede mennesker. Det medfører store synergier på tværs af museerne til alles fordel – fordi museer er stærkere i fællesskab end hver for sig.

Den fælles billetplatform er for øjeblikket kun et tilbud til vores kunder i Danmark.

Bliv en del af Coops medlemsprogram

Via vores fælles billetplatform får du mulighed for at blive en del af Coop Danmarks medlemsprogram. Det betyder, at du får del i den omfattende markedsføring, Coop løbende foretager over for sine mere end 2 millioner medlemmer.

Coop-medlemmerne bliver ledt ind på useeum.com/coop. Her får de overblik over de museer, der er tilmeldt Coops medlemsprogram, og optjener bonus, når de køber billetter.

Bliv en del af FDMs medlemsprogram

Via vores fælles billetplatform har du også mulighed for at blive en del af FDMs medlemsprogram og få del i den omfattende markedsføring, FDM løbende foretager over for de mere end 250.000 husstande, der er medlem af FDM.

FDM-medlemmerne bliver ledt ind på useeum.com/fdm. Her får de overblik over de museer, der er tilmeldt FDMs medlemsprogram, og opnår rabat bonus, når de køber billetter.

Integreret i Useeum-appen

Vores billetplatform er integreret i Useeum-appen. Så når du vælger at sælge billetter via vores platform, får du samtidig en profil i appen og opnår dermed eksponering over for dens brugere.

Brugerne af kan derved nemt købe og opbevare billetter til dit museum i Useeum-appen. Vælger du samtidig at tilbyde digitale guides, gamification eller andre oplevelser via appen, har dine gæster adgang til det hele ét og samme sted. Nemt og brugervenligt.

Det er dine gæster

Vores billetplatform er udelukkende en ekstra salgskanal for museerne. Vores mål er at levere så mange gæster som muligt videre til dig, og vi viser gerne brugerne videre til dit museums hjemmeside, nyhedsbrev mv., så I får de bedste muligheder for at skabe relationer til dem.

Vi deler selvfølgelig løbende statistik om antallet af brugere på jeres side med dig, ligesom du hver måned modtager en rapport med en udspecificeret oversigt over samtlige solgte billetter.

Nemt at håndtere

Vores billetsystem er helt enkelt. Brugeren modtager en billet med en QR-kode via e-mail og kan også vælge at gemme billetten i Useeum-appen. Når gæsten ankommer til museet og viser QR-koden, kan museets frontpersonale indløse billetten med kameraet på en almindelig telefon. Og selv hvis I ikke indløser billetterne, modtager I betaling for dem, idet vi afregner på baggrund af alle solgte billetter.

Vi integrerer desuden foreløbig til NaviPartners billetsystem. Så hvis I er kunde hos NaviPartner, kan de billetter, vi sælger for jer, indløses med jeres egne scannere og indgangsmøller, ligesom vi kan understøtte eventuelle timeslots, kapacitetsbegrænsninger mv.

Du betaler kun, når det virker

Vores billetplatform og medlemsprogrammer er risikofri markedsføring. Hvor andre typer af markedsføring kræver en kontant investering og giver et ukendt afkast, afgiver I hos os kun en del af prisen på jeres billetter, når markedsføringen virker og skaber ekstra salg for jer.

Pris for salg og udstedelse af billetter:
5 % af billetprisen + moms.

Pris for deltagelse i medlemsprogrammer:
Fra 12 % af billetprisen + moms.
(Prisen inkluderer mindst 10 % rabat/bonus til medlemmerne – rabat/bonus skal dog stå mål med jeres eventuelle øvrige rabatsamarbejder.)

Kontakt os for at høre mere

Hvis du er interesseret i en uforpligtende snak om salg af billetter via vores fælles museumsunivers, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os
Nyhedsbrev