Nå ud til over 260.000 familier med FDM og Useeum

Bliv partner i FDM og Useeums rabatprogram, og tiltræk flere gæster. Alle museer, der tilbyder rabat på entrebilletten til FDMs medlemmer, opnår gratis eksponering for mere end 260.000 husstande gennem:

- Fast visning på fdm.dk
- Nyhedsbreve
- Omtale i magasinet Motor
FDM-medlemmerne indløser deres rabat via Useeum-appen. Løsningen er gratis for museer.

Læs mere om ordningen på fdm.dk/useeum-partner, og kontakt Tina Johansson på [email protected], hvis du er interesseret i at blive FDM museumspartner.

OK Monkey

Frederik Hansen og Andreas Nederland har tilsammen 16 års erfaring fra DR B&U, hvor de har stået bag Ramasjang-appen, Ramasjang Mysteriet, Ring til Ramasjang og en masse andre DR Børnehits. Tilsammen udgør de firmaet OK Monkey, som er verdensmestre i at engagere børn på alle platforme.

Andreas og Frederik står bag MuseumsMysteriet, Kampen om Naturen og vores andre spilkoncepter til børn.

Sans-1

Sans-1 er resultatet af et partnerskab mellem instruktør, skuespiller og producer Jesper Dupont og dramatiker og forfatter Brian Wind-Hansen.

Sans-1 nedbryder grænserne mellem historieformidling, fiktion og den moderne virkelighed gennem sanselige fortællinger i lyd.

De udvikler og producerer formater til radio, podcasts, museer, teatre og institutioner. Alle med det mål at vække publikums sanser og røre deres følelsesliv, erindring og bevidstheden om at indgå i et større perspektiv.

Storycatcher

Storycatcher producerer engagerende lydvandringer og videoer til en bred vifte af målgrupper. Vi er en netværksbaseret virksomhed. Ethvert projekt er unikt, og derfor sammensætter vi altid et skræddersyet team til at løfte den enkelte opgave bedst muligt.

Hvis du leder efter sparring og evt. hjælp med at skabe din egen lydvandring eller video, så udøver vi også konsulentbistand.

Operate Experience

Operate Experience er specialister i oplevelses-kommunikation. De udvikler oplevelser, som ændrer holdninger og mennesker gennem lærerigt og involverende indhold, der engagerer og underholder.

Operate Experience kombinerer solide digitale kompetencer og viden om adfærdsforandring med falig indsigt i danske museer og attraktioner. Samarbejdet med Useeum betyder, at Operate Experience bruger Useeum som platform, når de skaber mobile formidlingskoncepter til deres kunder i museumsbranchen.

Maria Junghans

Maria Junghans er historiefortæller helt ind i knoglemarven. I 2017 modtog hun fornyelsesprisen på Historiske Dage for sit arbejde på Øhavsmuseet med udstillingen Savn & Brand i Arresten.

Vi samarbejder med Maria om udvikling af lydguides og andre typer af fortællinger, som gør brug af virkemidler fra fiktionens verden for at engagere museumsgæsterne.

gogoo – din personlige eventguide

gogoo er en landsdækkende kultur- og eventguide, der giver et samlet overblik over kulturen. I appen kan du se arrangementer fra museer, hvor du også kan høre de spændende fortællinger fra Useeum.

Vi samarbejder med gogoo om formidling af vores podwalks på deres platform.

Hz & Tone

Hz & Tone designer lyd og udvikler musik til apps, computerspil og film. De har produceret lydguides til en række danske museer og står blandt andet bag De Talende Træer i Kongens Have.

Vi samarbejder med Hz & Tone om indtaling og udvikling af lyddesign og -effekter til lydguides.

Stefan Weinreich Mortensen

Stefan Weinreich Mortensen er musiker og historiefortæller og står blandt andet bag Børnenes Verdenshistorie på DR Ultra. Stefans lydfortællinger er især inspireret af den nu hedengangne Børneradio på P3.

Vi samarbejder med Stefan om udvikling af humoristiske lydguides målrettet børn. Klik for at få en smagsprøve på Stefans arbejde.

Charlotte Lønstrup

Charlotte Lønstrup er historiker og har stor erfaring med at tilrettelægge historieprogrammer til DR. Hun er særlig optaget af at skrive personlige beretninger, tanker og følelser ind i den store Danmarkshistorie. Og på den måde skabe identifikation og sammenhængskraft i forskningsbaseret historieformidling.

Filt

Det skandinaviske produktionsselskab Filt er dedikeret til fortælling og formidling i lyd. De har bl.a. produceret en lang række radioprogrammer og podcasts til DR.

Vi samarbejder med Filt Cph om en audioguide til Karen Blixen Museet, hvor de besøgende tages med på rundtur i den verdenskendte forfatters føde- og kunstnerhjem, Rungstedlund.

2in1voices.dk

Laura Kamis Wrang er tosproget skuespiller, professionel indtaler og anerkendt fortæller både på dansk og på engelsk. Med stemmen inviterer hun på indlevende og engagerende måder publikum ind i kunstens og kulturens verdener. Gennem hendes fortællinger i dit øre folder kunstværker og historiske steder sig levende ud foran dine øjne.

I Useeum-appen kan Lauras stemme høres i audioguiden til De Kongelige Repræsentationslokaler på Christiansborg Slot samt i den engelske version af audioguiden til J.F. Willumsens Museum.

April Podcast Production

Kultur og lydmediet er for alle - også for børn.

I April Podcast Production har vi erfaring med udvikling og produktion af flere forskellige typer af lydunivers og fængende fortællinger til hele børnefamilien. Nyeste udgivelse er Knuthenborgs Lydsafari, hvor fortælling efter fortælling tager lytteren med rundt i dyrenes verden. Gennem quiz og autentiske lyde, bliver det endda muligt, at blive klogere på dyrene.

Vi holder af at skabe lyd til børn, som voksne også kan lytte med på. For på den måde kan en fælles familieoplevelse skabes rundt i hele Danmark.

Er du vores næste samarbejdspartner?

Vi er altid på jagt efter dygtige samarbejdspartnere og indholdsleverandører. Kontakt os for at høre nærmere.