English  Deutsch

Skræddersy mobilguides til dit museum

Useeum gør det muligt at knytte lyd, billeder, tekst og video til udvalgte steder eller genstande på museet eller udendørs.

Indholdet kan kobles sammen, så det bliver til sammenhængende guides eller fortællinger, der skaber nye oplevelsesspor på kryds og tværs igennem museet.

Indholdet kan aktiveres ved hjælp af beacons, billedgenkendelse, GPS, QR-koder eller talkoder, alt efter hvad der passer bedst i den givne kontekst.

Herunder følger nogle eksempler på mobilguides i Useeum.

Christiansborg Slot

Nedslag i danmarkshistorien på Dronningens Gobeliner

Til Christiansborg Slot har vi udviklet en audioguide til Dronningens Gobeliner, som zoomer ind på detaljer i hver gobelin og knytter en kort lydfortælling til hvert udsnit. Tilsammen udgør audioguiden et 20 minutters resumé af Danmarkshistorien fortalt som nedslag i 11 gobeliner.

Beacons placeret bag hver gobelin hjælper brugerne med at koble den rette fortælling med den rette gobelin.

Væksthusene og Botanisk Have, Aarhus

Nem adgang til information om en verden af planter

Til Væksthusene og Botanisk Have i Aarhus har vi udviklet en guide, som giver information om en lang række af Væksthusenes planter.

Løsningen gør det nemt at få information om den plante, man kigger på, ved at indtaste en talkode, der sidder på planten. Samtidig kan man søge på plantenavne og ved hjælp af appens kortfunktion finde frem til det sted i Væksthusene, hvor planten står.

Furesø Museer

Udendørs audioguide til Flyvestation Værløse

I samarbejde med Furesø Museer har vi udviklet et byvandringsmodul, som knytter lydfortællinger til de gamle bygninger på Flyvestation Værløse. Tilsammen fortæller audioguiden flyvestationens historie igennem mere end 100 år.

Et kort over området koblet med GPS-lokalisering hjælper med at guide brugerne hen til den bygning, hvor næste afsnit i fortællingen udspiller sig.

Automatisk sprogversionering

Useeum gør det nemt at formidle til besøgende fra hele verden.

Appen afspiller automatisk indhold på det sprog, brugerens smartphone er indstillet på, såfremt indholdet er tilgængeligt på dette sprog.