English  Deutsch
Konceptet

Hjælp Akiko med at redde naturen…

Akiko kontakter dig fra år 2077. Den onde Doktor Polluti har udryddet naturen og bygget sin magt på at sælge ilt på dåse til folket.

Akiko er en del af modstandsbevægelsen, som har fundet en måde at genskabe naturen på. Men hun har brug for din hjælp til at finde dyr og planters DNA-koder, som nutidens biologer og museumsfolk har gemt i udvalgte naturområder.

Konceptet

…eller hjælp lille Polle med at udrydde den

Tilbage i nutiden bliver du kontaktet af lille Polle. Han lider af enhver tænkelig allergi og hader naturen.

Polle har udviklet en maskine, som kan udrydde naturen. Men han har brug for din hjælp til at finde dyr og planters DNA-koder, som nutidens biologer og museumsfolk har gemt i udvalgte naturområder.

Det er nu op til dig at vælge, om du vil hjælpe Akiko med at redde naturen, eller om du vil hjælpe lille Polle med at udrydde den.

Et digitalt spil i den fysiske natur

Kampen om Naturen afvikles via Useeum-appen, men foregår først og fremmest i den fysiske natur.

Spillet tvinger spilleren til at løfte blikket fra telefonen 95 % af tiden, undersøge naturen og finde frem til forskellige arters habitater for at gennemføre spillet.

Ét stort, tværgående naturspil

Kampen om Naturen er et tværgående spil, som kan versioneres til alle naturområder.

Hver mission er en afrundet oplevelse, men spillet fortsætter i andre naturområder, hvor spilleren kan finde nye arter til sin samlebog. Derved motiveres spilleren til at besøge flere naturområder for at gennemføre alle missioner.

Folkene bag Kampen om Naturen

Kampen om Naturen er udviklet i samarbejde med OK Monkey, som består af to tidligere DR B&U-folk, der blandt andet står bag Ramasjang-appen, Ramasjang Mysteriet, Ring til Ramasjang og mange andre DR-børnehits.