Billetter

Billettype
Pris
Antal
Voksen (12- 65 år)
140 DKK
0
Barn (3-11 år)
70 DKK
0
Senior (+65)
120 DKK
0

Medmindre andet er oplyst, skal billetter indløses inden for et år fra købsdatoen

Total
0 DKK
købsvilkår og persondatapolitik

En oplevelse for hele familien

Stevns Klint Experience

Stevns Klint Experience er det primære ankomst- og formidlingssted for Stevns Klint UNESCO Verdensarv.

En særlig grund til at føle sig heldig
For 66 millioner år siden rammer en asteroide Jorden med vanvittig kraft. Skidt for dinosaurerne, men heldigt for os mennesker. For midt i katastrofen overlever de dyr og planter, der udvikler sig til det liv, vi kender i dag. Livet med dig og mig. Den enorme massedød var længe et mysterium. Lige indtil den dag, hvor en amerikansk geolog besøgte Stevns Klint og i klintens tynde lag af Fiskeler, fandt spor efter en global katastrofe. Stevns Klint Experience tager dig med ind i de historier, der ligger gemt i lagene på Stevns Klint, og som fik Stevns Klint på UNESCOs liste over verdensarv i 2014.

Den smukke hvide klint
Stevns Klint er det bedste sted i verden at se sporene fra katastrofen. Den smukke hvide klint sætter vores liv og fælles handlinger i et større perspektiv. I dag er det os, der skaber rammerne for livet på Jorden. Sammen former vi fremtiden.

Her er tid til at være sammen, til fordybelse, forundring, nærvær og oplevelser samt muligheder for leg og læring. Stevns Klint Experience oplevelsescenter er åbnet af Hendes Majestæt Dronningen den 12. oktober 2022 – det er en vanvittig smuk bygning og fantastisk udstilling der har fået femstjernede anmeldelser i flere af de landsdækkende aviser samt vundet adskillelige priser både nationalt og internationalt.

Lokale råvarer og produkter
I Stevns Klint Experience finder du også vores helt unikke designbutik, som primært består af produkter designet og produceret på Stevns af lokale kunstnere. I Caféen kan du spise, nyde, inhalere tiden og rummet, hvor lokale fødevarer og særlig god mad skaber et samlingspunkt i det moderne forsamlingshus. Caféen bruger, såvidt muligt, lokale råvarer og har et øget fokus på at støtte lokale og danske producenter. Menukortet skifter efter årstiderne, der er både noget til den store og lille sult.

Praktisk information

Om Stevns Klint Experience

Åbningstider

Se vores åbningstider her.

Stevns Klint Experience

Hvor kan man købe billetter til Stevns Klint Experience?

Du kan købe billetter til Stevns Klint Experience og mange andre museer og lignende steder her på Useeums nye billetside.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.