Billetter

Billettype
Pris
Antal
Voksen
85 DKK
0
Senior / Studerende
70 DKK
0
Børn (under 18 år)
0 DKK
0

Medmindre andet er oplyst, skal billetter indløses inden for et år fra købsdatoen

Total
0 DKK
købsvilkår og persondatapolitik

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

På Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum byder vi vores gæster indenfor til et eventyrligt kunstunivers og alsidige kulturelle oplevelsesmuligheder i form af særudstillinger med bl.a. CoBrA-kunstnere, foredrag, koncerter, omvisninger, aktiviteter for børn og meget andet. For publikum er der desuden hele tiden nye oplevelser at hente, når vi i årets løb laver 3-4 forskellige ophængninger med udvalgte billeder fra museets righoldige samling og med andre kunstnere, der giver perspektiv til Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts kunsthistoriske betydning.

Museet rummer en enestående samling på mere end 6000 af kunstnerægteparret Carl-Henning Pedersen og Else Alfelts malerier, akvareller, skulpturer, mosaikker m.m., hvoraf hovedparten blev generøst doneret af Carl-Henning Pedersen selv til Herning by før museets åbning i 1976.

Med sin voldgrav og keramiske fliser, der befolkes af magiske væsner og frit svævende fantasifigurer i rødt, grønt og blåt, står den originale runde museumsbygning som en hyldest til Carl-Henning Pedersens ekspressive, folkekære fabelkunst. I 1993 kom den pyramideformede udvidelse til – som en hilsen til Else Alfelts lyrisk-abstrakte bjerglandskaber – og i 2015 udvidedes museet med en underjordisk forbindelsesgang imellem den eksisterende museumsbygning og Angligården, hvor man finder Carl-Henning Pedersens monumentale mosaik fra 1968, Fantasiens leg om livets hjul.

Praktisk information

Om Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag - søndag: 10.00 - 16.00

Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum

Hvor kan man købe billetter til Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum?

Du kan købe billetter til Carl-Henning Pedersen & Else Alfelts Museum og mange andre museer og lignende steder her på Useeums nye billetside.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.