Teknik og industri

Slip teknologiens kræfter løs

Danmark er drevet af teknologi. Af nysgerrigheden efter at forstå videnskabens muligheder og af ambitionen om at udnytte dem til at skabe fremskridt.

Fra den første mekanisering af landbruget, der gjorde os i stand til at brødføde flere end os selv, til industrialiseringen af samfundet, som skabte nye skel i befolkningen.

Fra verdensberømte videnskabsfolk, der har knækket nogle af universets største gåder, til driftige forretningsfolk, der har erobret verden med nye opfindelser.

Fra fortidens kamp for at forstå og tæmme naturens kræfter til nutidens kamp for at skabe et bæredygtigt samfund i pagt med naturen.

På Danmarks tekniske og industrihistoriske museer er døren til teknologiens verden altid åben. Her på siden kan du købe billet til et udpluk af dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.