Slotte og historiske bygninger

Velkommen indenfor i fortiden

De største og mest tydelige spor fra Danmarks fortid er de mange slotte og historiske bygninger, der findes overalt i landet.

Fra de store, overdådige slotte, som har huset konger og dronninger igennem århundreder, til de mindre slotte og herregårde, der har tilhørt magtfulde adelsfamilier.

Fra ældgamle, men velbevarede gårde, hvor livet på landet er gået sin gang, til historiske byhuse, der har lagt gulv til urbaniseringens første skridt.

Fra små møller, fyrtårne og værksteder, som for længst har udspillet deres rolle, til store fabrikker, skibsværfter og militæranlæg, som først for nylig er lukket ned og åbnet for publikum.

Danmarks slotte og historiske bygninger er det tætteste, du kommer på en tidsrejse. Her på siden kan du købe billet til et udpluk af dem.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.