Billetter

Billettype
Pris
Antal
Voksen
75 DKK
0
Børn (under 18 år)
0 DKK
0

Medmindre andet er oplyst, skal billetter indløses inden for et år fra købsdatoen

Total
0 DKK
købsvilkår og persondatapolitik

Arsenalet og Krudtværket

Industrimuseet Frederiks Værk

I Frederiksværk kan du opleve to spændende museer med den samme billet. I Arsenalet kan du se udstillingen om Frederiksværks spændende industrihistorie. Her kan man se de mange forskellige produkter, der er blevet skabt i løbet af mere end 250 år som industriby. Her finder man også formidlingsporten til Nationalpark Kongernes Nordsjælland og en hyggelig museumsbutik med børnevenlige souvenirs, is og andre lækkerier.

Krudtværksmuseet er en god forlængelse af besøg i Arsenalet. Her kan man opleve de gamle vanddrevne maskiner, og som noget helt nyt kan man nu kommer med på den spændende lydvandring ”Her må du ikke bande! – en sprængfarlig rundvisning på Krudtværket”. Krudtværket var en meget farlig arbejdsplads og en helt unik oplevelse. Man kan selvfølgelig også starte med Krudtværket, hvis det passer bedre.

Frederiksværk er Danmarks første industriby. Kongerne og kanalen har spillet en afgørende rolle. I midten af 1700-tallet blev Frederiksværk etableret som Danmarks vigtigste militærindustrielle kompleks. Her blev der produceret krudt, kugler og bronzekanoner. Senere overgik støberiet til civil produktion af jernvarer og lavede alt fra gryder, spejle, brændeovne og centralvarmefyr. På Kobbervalseværket blev kobberet valset til forhudning af skibe og til at lave mønter af. I 1940erne åbnede Det Danske Staalvalseværk, og værket er stadig i dag den mest dominerende virksomhed i byen.

Få mere ud af besøget med Useeum-appen

I Useeum-appen kan du opleve forskellige guides til Industrimuseet Frederiks Værk og Krudtværket. Det er også her, du finder den spændende lydvandring “Her må du ikke bande! – en sprængfarlig rundvusning på Krudtværket.”

Find Industrimuseet Frederiks Værk i Useeum-appen her.

Praktisk information

Om Industrimuseet Frederiks Værk

Lokation

Krudtværket: Krudtværksalleen 1, 3300 Frederiksværk

Åbningstider

Krudtværket: tirsdag - søndag: 11-16
Arsenalet: Tirsdag – søndag kl. 11 - 15

Sæson: 27. maj til 27. august samt 14. – 22. oktober

Industrimuseet Frederiks Værk

Hvor kan man købe billetter til Industrimuseet Frederiks Værk?

Du kan købe billetter til Industrimuseet Frederiks Værk og mange andre museer og lignende steder her på Useeums nye billetside.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.