Billetter

Billettype
Pris
Antal
Voksen
95 DKK
0
Børn (under 18 år)
0 DKK
0

Medmindre andet er oplyst, skal billetter indløses inden for et år fra købsdatoen

Total
0 DKK
købsvilkår og persondatapolitik

Et sted for alle

Esrum Kloster & Møllegård

Esrum Kloster & Møllegård er dit skønne åndehul i Nordsjælland. Her er masser af plads til refleksion, fordybelse og leg.

En kort gåtur fra parkeringspladsen, over broen og Esrum å, og du befinder dig midt i danmarkshistorien: Fra opførelsen af Esrum Kloster af den franske Cistercienserordenen i 1151 til reformationen i 1536, hvor klostret blev inddraget under kronen, og frem til i dag, hvor du kan opleve en enestående oplevelsesattraktion.

Historie, udstilling, klosterhave, naturlegeplads, ølfestival, julemarked, butik og café og ferieaktiviteter for børn. Den faste udstilling og det årlige aktivitetsprogram favner det hele.

Udstilling
Kom tæt på klosterlivet og munkenes hverdag. Udstillingen byder bl.a. på en sanselig oplevelse, hvor du træder ind i en betagende lys-installation med munkenes tidebønnesang. Prøv et par VR-briller og tag på en virtual-reality-rejse gennem Esrum Klosters mægtige klosterkompleks, som det så ud engang.

Vandmøllen på Møllegården er bestemt også et besøg værd – den er stadig funktionsdygtig og tages i brug ved specielle anledninger.

Smuk natur
Esrum Kloster ligger nord for Esrum Sø og med direkte adgang til Gribskov. Bag klosteret finder du klosterhaven med mere end 150 forskellige af munkenes planter og urter. På klosterengen går får og lam frit i sommerhalvåret. Området byder på både å, skov og naturlegeplads samt et omfattende stisystem med afmærkede cykel- og vandreruter ud i Nationalpark Kongernes Nordsjælland.

Møllecafé og klosterbutik
Møllecaféen serverer velsmagende frokoster med råvarer i sæson. Alt er hjemmelavet og som udgangspunkt økologisk. Køkkenet drives af passionerede kokke og elever fra den socialøkonomiske virksomhed, Kilden, som uddanner unge med særlige behov.

I klosterbutikken findes et bredt udvalg af kvalitetsvarer. Som noget helt særligt henter butikken delikatesser og velduftende cremer direkte hjem fra franske klostre. Derudover finder du et skiftende og håndplukket udvalg af uldplaider, sjaler, fag- og kogebøger, outdoorgrej, spil og legetøj og naturligvis Esrum Klosters egne produkter; øl, honning, mjød m.m.

Der er gratis adgang til alle udendørsområder, naturlegeplads, cafe og butik.

Hver weekend arrangeres der omvisninger, som er inkluderet i entrébilletten til det gamle kloster.

Praktisk information

Om Esrum Kloster & Møllegård

Åbningstider

Tirsdag – Søndag kl. 10:00 – 16:00
I perioden 26.06.23 – 10.09.23 lukker vi kl. 17.00
Åben alle mandage i skolernes ferier (vinter-, påske-, sommer- og efterårsferie)

Esrum Kloster & Møllegård

Hvor kan man købe billetter til Esrum Kloster & Møllegård?

Du kan købe billetter til Esrum Kloster & Møllegård og mange andre museer og lignende steder her på Useeums nye billetside.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.