Velkommen til Vestjylland

Oplev Vestjylland

I Vestjylland kan du opleve det storslåede Vadehav i syd, Vesterhavets smukke klitlandskaber, Nordvestkystens idylliske kystbyer og autentiske kulturoplevelser. Der er meget at se, når du besøger Vestjylland, og her på siden kan du få idéer og købe billetter til din næste oplevelse i området.

Du kan opleve Vestjyllands rå og rige natur, de uendelige horisonter og de storslåede kontraster i kulde og varme, lys og mørke, stilhed og storm. Vestkysten ligner intet andet. Den er dragende og særegen. Her åbner himlen og havet sig op. Vesterhavets salt får luften til at smage af mere – og her går solen ned sidst.

Nationalpark Vadehavet forener området med unikke naturoplevelser i sit uendelige og foranderlige landskab. Oplev stærene, der danser på himlen. Mærk Vesterhavets bølgende brus, hvor Vadehavet og Vesterhavet mødes.

Med Ribe som Danmarks ældste by og Esbjerg som den yngste storby med kun 150 år på bagen, kan man med rette sige, at Vestjylland både har nyt og gammelt i sit område. I Ribe er det som om tiden står stille, byen er smuk, historierne storslåede og oplevelserne står i kø. I Esbjerg, Vestkystens hovedstad og Danmarks energimetropol er byliv og kultur i højsædet.

Foto: Thomas Høyrup Christensen/ VisitVesterhavet

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.