Velkommen til Midtjylland

Oplev Midtjylland

Midtjylland byder på en bred vifte af kulturelle og historiske oplevelser, der vil fascinere og inspirere dig. Udforsk regionens hovedstad, Aarhus, og opdag dens spændende arkitektur og design, der tæller alt fra gamle slotte til moderne bygninger designet af nogle af Danmarks mest berømte arkitekter. Byen har masser af sjove og spændende aktiviteter og oplevelser for både børn og voksne.

Kulturelle skatte og kunstneriske mesterværker

Lad dig fascinere af regionens kulturelle skatte og nyd de mange kunstneriske mesterværker på nogle af Danmarks mest fremtrædende museer og kulturinstitutioner. Midtjylland er hjemsted for et væld af kulturelle oplevelser, herunder moderne kunstmuseer, historiske museer og nationalpark fyldt med forhistoriske steder, der fortæller om regionens rige historie og kultur.

Udforsk regionens byer og landskaber

Udforsk Midtjylland og opdag dens smukke byer og naturlandskaber. Gå på opdagelse i regionens skønne natur, der tæller alt fra bakkede landskaber til kyststrækninger og søer, der byder på masser af muligheder for at opleve naturen og nyde det gode liv. Oplev også regionens charmerende byer og lad dig fortrylle af deres hyggelige atmosfære og fascinerende historie.

Foto: Michael Maagaard/ VisitDenmark Media Center

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.