Velkommen til Østjylland

Oplev Østjylland

Spændende byer

Befinder du dig i Østjylland, bliver du mødt af en god kombination af store skove, kyster med fine strande og travle og spændende byer. Uanset om du gæster Randers og Viborg i nord, Silkeborg og Skanderborg i Søhøjlandet eller Grenaa og Ebeltoft på Djursland vil du opleve byer med kant og charme, masser af historie, kultur og aktiviteter.

Kulturhovedstaden

Med et væld af kulturoplevelser er Aarhus et godt udgangspunkt for at udforske Østjylland. Som tidligere Europæisk kulturhovedstad har Aarhus et unikt, bredt og internationalt anerkendt kulturmiljø, og dette har også smittet af på resten af Østjylland.

Naturens kræfter

Du kan også møde kulturen i naturen, hvor det i mange sammenhænge helt smelter sammen. Naturvidenskaben er et spændende område, der kan give svar på meget af det, vi mennesker går og undrer os over i hverdagen. Og i Østjylland finder du mange gode muligheder for at gå på opdagelse i naturens kræfter. Du kan f.eks. dykke ned i energiens historie, lige fra den kulsorte fortid til den grønne fremtid.

Foto: Robin Skjoldborg/ VisitAarhus

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.