Velkommen til København

Oplev hovedstaden

Som Danmarks hovedstad emmer København af danmarkshistorie og omgiver dig med spændende arkitektur og design, som både tæller historiske slotte og moderne mesterværker af nogle af verdens største, danske arkitekter. Byen rummer masser af spændende oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne.

I dag er København desuden internationalt kendt som en destination, hvor det gode liv leves ved vandet i de små, hyggelige gader og i de ret forskellige kvarterer, der binder byen sammen. Hop på cyklen eller i den nye metroring, og du vil altid være tæt på nogle af Danmarks mest ikoniske kunst- og kulturinstitutioner.

Gå på opdagelse i kunsten og kulturen

Lad sanserne blive udfordret af storslåede, internationale kunstudstillinger i spektakulære rammer. Find nye sider af den danske kulturskat og bliv inspireret af kunsten på nogle af Danmarks mest toneangivende museer og kulturinstitutioner.

København og omegn er hjemsted for en række moderne kunstmuseer i international klasse, som absolut er en af de kulturoplevelser, du bør flette ind i programmet på dit ophold i byen.

Bornholm

Bornholm er kendt for sin rige kultur og enestående natur. Bornholm har tiltrukket kunstnere og kulturinteresserede i årtier.

Øen har en stærk kunstnerisk tradition og er hjemsted for mange kunstnere og håndværkere, der finder inspiration i øens skønhed.

Udover den pulserende kultur har Bornholm også en unik natur, der strækker sig fra dramatiske kystklipper til bølgende marker og frodige skove.

Foto: Giuseppe Liverino/ Copenhagen Media Center

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Useeum?

Useeum er et stort museumsunivers, som består af én fælles app for alle museer og denne nye, fælles billetportal.
Her på siden kan du både finde din næste museumsoplevelse og købe dine billetter.
Gør dit næste museumsbesøg spændende med Useeum-appen ved hånden. Her finder du et væld af gode fortællinger i form af guides, podwalks og skattejagter til en masse museer, oplevelsescentre, slotte, naturparker og lignende.

Hvorfor kan jeg ikke købe billet til alle museer gennem Useeum?

Billetportalen er ny, og vi arbejder på at kunne få alle de danske museer med. Lige nu kan du købe billetter til de museer, du ser herinde, men vi håber på, at du i fremtiden kan købe billetter til endnu flere museer.

Hvordan viser jeg mine billetter ved ankomst?

Dine billetter er blevet sendt til din mail og består af en QR-kode. Vis denne QR-kode til personalet ved ankomst, så scanner de og indløser dine billetter.

Du kan vise mailen med QR-koden direkte fra din mobil eller printe den ud.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg har mistet mine billetter?

Dine billetter er blevet sendt til din mail. Husk at tjekke spamfiltret.

Hvis du ikke har held med at finde den, så send os en mail, så gensender vi billetten til din mail.

Hvad er Useeums købsvilkår, persondatapolitik og cookiepolitik?

Læs vores købsvilkår og persondatapolitik her.

Læs vores cookiepolitik her.